Cookie Consent by Free Privacy Policy website Starosta Vsetína předal dar a poděkoval zdravotníkům - VSETÍNSKÁ NEMOCNICE a.s.

Starosta Vsetína předal dar a poděkoval zdravotníkům

Hygienické potřeby pro pacienty, mycí gely a další kosmetiku v hodnotě dvacet tisíc korun předal starosta Mgr. Ing. Jiří Růžička vrchní sestře oddělení následné péče Bohdaně Bambuchové. Setkal se také s ředitelkou nemocnice Ing. Věrou Prouskovou a dalšími zdravotníky. Předvánoční darování se stalo již tradicí a zástupci města v posledních letech pokaždé sledují další významná zlepšení v této oblasti péče.

„Kosmetika, hygienické potřeby a chladící gely, jsou vždy velmi potřebné v péči o naše pacienty. Zástupci města k nám přicházejí každoročně v předvánočním období, moc děkujeme,“ uvedla vrchní sestra oddělení následné péče Bohdana Bambuchová, která starostu provedla oddělením. Jiří Růžička pacientům na jednotlivých pokojích popřál klidné a v rámci možností i šťastné Vánoce.

Budova zaznamenala v posledních letech významná zlepšení. Byla zateplena, a upraveny byly i vnitřní prostory. Vyměnila se podlahová krytina, nové jsou dveře, zmodernizováno bylo jak sociální zařízení, tak kuchyňky, jídelny či koupena. Lůžka pro pacienty jsou moderní a elektricky polohovatelná. Změnila se struktura pacientů i název oddělení. Pavilon, ve kterém sídlí, nese nyní název Triangl, zdůrazňuje souznění následné a rehabilitační péče, ale také dalších potřebných a navazujících odborností. 

Starosta Vsetína a ředitelka nemocnice si prohlédli i tělocvičnu v přízemí pavilonu, která slouží nejen k rehabilitaci hospitalizovaných pacientů, ale také odpoledním cvičením. Příchozí navštívili i nutriční ambulanci Vsetínské nemocnice, ve kterých sídlí i nutriční poradna. 

 

Alexandra Buršíková
Město Vsetín

Foto: Lenka Plačková