- Eva Maliňáková
- vedoucí oddělení stravování
- tel.: +420 571 818 160
- e-mail: malinakova@nemocnice-vs.cz
Další kontakty:
- Sklad potravin | tel.: +420 571 818 164
- Provozní | tel.: +420 571 818 163
V moderně vybavené nemocniční kuchyni připravujeme stravu pro pacienty, zaměstnance nemocnice, bývalé zaměstnance, charity a další zájemce z řad veřejnosti.
- Veškerá strava je kompletně připravována v nemocniční kuchyni pod odborným dohledem nutričních terapeutek. Připravována moderní technologií v sortimentu tří desítek diet. Více zde.
- Obědy pro hospitalizované jsou vydávány v tabletovacím systému s označením jména pacienta a příslušné diety, a na jednotlivá oddělení převážena v tepelně izolovaných přepravních boxech.
- Pro zaměstnance a externí strávníky je možnost výběru ze tří druhů polévek a z osmi druhů hlavních jídel, včetně diabetické a bezlepkové diety a vegetariánské stravy.
- Jídla je možno objednat prostřednictvím internetu, minimálně den před požadovaným datem.
- Při odběru stravy používáme bezkontaktní karty.
- Jídelní lístek zveřejněn na dva týdny dopředu.
- V jídelně zaměstnanců v době výdeje obědů probíhá rovněž prodej základního sortimentu občerstvení: nápojů, uzeniny, mléčných výrobků, ovoce, zeleniny, mražených výrobků i výrobků vlastní výroby (koláčků, knedlíků – dle aktuální nabídky).
- Kvalitu a čerstvost vstupních potravin zajišťují hlavně regionální dodavatelé.
- Oddělení stravování je držitelem Certifikátu kvality HACCP.
Výdej obědů v zaměstnanecké jídelně:
Pondělí až pátek vždy v 11.00 – 13.30 hodin
Sobota, neděle, svátky v 11.45 – 12.45 hodin.
Vsetínská nemocnice rovněž provozuje BISTRO v hlavním nemocničním areálu:
- nabídka nápojů, výrobků studené i teplé kuchyně, pečiva, zákusků a ovoce
- základní nabídka časopisů a hygienických potřeb
- bistro je držitelem Certifikátu kvality HACCP.
Kontakt na vedoucí bistra: 571 818 390
Provozní doba BISTRA:
Pondělí až pátek, vždy 5:30 – 16:00 hodin
Sobota, neděle, svátky 10:00 – 16:00 hodin