Oddělení stravování

  • Eva Maliňáková

  • vedoucí oddělení stravování
  • tel.: +420 571 818 160

 

Další kontakty:

  • Sklad potravin | tel.: +420 571 818 164
  • Provozní | tel.: +420 571 818 163

V moderně vybavené nemocniční kuchyni připravujeme stravu pro pacienty, zaměstnance nemocnice, bývalé zaměstnance, charity a další zájemce z řad veřejnosti.

  • Veškerá strava je kompletně připravována v nemocniční kuchyni pod odborným dohledem nutričních terapeutek. Připravována moderní technologií v sortimentu tří desítek diet. Více zde. 
  • Obědy pro hospitalizované jsou vydávány v tabletovacím systému s označením jména pacienta a příslušné diety, a na jednotlivá oddělení převážena v tepelně izolovaných přepravních boxech.
  • Pro zaměstnance a externí strávníky je možnost výběru ze tří druhů polévek a z osmi druhů hlavních jídel, včetně diabetické a bezlepkové diety a vegetariánské stravy.
  • Jídla je možno objednat prostřednictvím internetu, minimálně den před požadovaným datem.
  • Při odběru stravy používáme bezkontaktní karty.
  • Jídelní lístek zveřejněn na dva týdny dopředu.
  • V jídelně zaměstnanců v době výdeje obědů probíhá rovněž prodej základního sortimentu občerstvení: nápojů, uzeniny, mléčných  výrobků, ovoce, zeleniny, mražených výrobků i výrobků vlastní výroby (koláčků, knedlíků – dle aktuální nabídky).
  • Kvalitu a čerstvost vstupních potravin zajišťují hlavně regionální dodavatelé.
  • Oddělení stravování je držitelem Certifikátu kvality HACCP.

Výdej obědů v zaměstnanecké jídelně:

Pondělí až pátek  vždy v 11.00 – 13.30 hodin
Sobota, neděle, svátky v 11.45 – 12.45 hodin.


Vsetínská nemocnice rovněž provozuje BISTRO v hlavním nemocničním areálu:

  • nabídka nápojů, výrobků studené i teplé kuchyně, pečiva, zákusků a ovoce
  • základní nabídka časopisů a hygienických potřeb
  • bistro je držitelem Certifikátu kvality HACCP.

Kontakt na vedoucí bistra: 571 818 390

Provozní doba BISTRA: 

Pondělí až pátek, vždy 5:30 – 16:00 hodin
Sobota, neděle, svátky 10:00 – 16:00 hodin