Akční nabídka Lékáren DUO Vsetínské nemocnice – ZÁŘÍ

Zdravou obuv do školky, školy, kanceláře i pro podzimní procházky najdete v Lékárně DUO v poliklinice Vsetínské nemocnice. Využít můžete i zářijovou akční nabídku, která je k dispozici jak v Lékárně DUO v poliklinice, tak v hlavním areálu Vsetínské nemocnice.  Nabídka je platná do konce září 2019, nebo do vyprodání akčních zásob.

Pracovníci Lékáren DUO jsou připraveni poradit a doporučit i další výrobky, které jistě využijete na svých zářijových výletech, dovolených, cestách. Ať již se jedná o repelenty, obvazové a krycí materiály a podobně. Na pracovišti v poliklinice je připravena široká nabídka zdravotní obuvi, zdravotních potřeb a pomůcek.

 

 

 

Biopron9 PREMIUM (30 tobolek) obsahuje 9 kmenů vitálních mikroorganismů ve vysokém počtu 20 miliard v denní dávce. Jeho výhodou je širší spektrum pro podporu rozsáhlejšího osídlení zažívacího traktu. Je vhodný při a po užívání antibiotik. Přípravek mohou užívat dospělí a děti od 3 let. Doplněk stravy. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.

 

LUTAX 10 PLUS (30 kapslí) – doplněk stravy s vitamíny, minerály, omega-3 mastnými kyselinami, antokyanidiny, luteinem a zeaxantinem. Speciálně navržen pro udržení normálního stavu zraku. Obsažené vitamíny C, E, a minerály měď a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Doplněk stravy.

 

CURAPROX zubní kartáčky, 3ks (ultra soft 5460, super soft 3960, soft 1560) Jemné CUREN vlákna, hustě seřazená v malé hlavičce kartáčku, čistí velmi účinně a zároveň jsou mimořádně šetrné k dásním.  Běžná cena: 259 Kč, akční cena: 225 Kč.

 

Magnetrans, 375 mg (50 tyčinek granulátu) – doplněk stravy s obsahem hořčíku a sladidla pro zajištění přísunu hořčíku v období jeho zvýšené potřeby. Granulát určený k přímému podání s 375 mg hořčíku v porci. Citronovo – grapefruitová příchuť.